CYPRESS RIDGE HIGH SCHOOL 2023-2024 BELL SCHEDULE

School Day 7:15am - 2:40pm

PERIOD 1 7:15 - 8:08 (53 minutes)

PERIOD 2 8:14 - 9:11 (57 minutes)

Second period includes additional minutes for announcements

PERIOD 3 9:17 - 10:09 (52 minutes)

LUNCHES / PERIOD 4 / PERIOD 5:

(NO 3 minute warning bells from 10:09 - 12:44 to minimize classroom disruptions.)

(1,1	to intitute wanting being from 10.00 12.77 to intitutive evaluation with inputions.
A	A LUNCH 10:09 - 10:39 (30 minutes)
	PERIOD 4 10:45 - 11:38 (53 minutes)
	PERIOD 5 11:44 - 12:44 (60 minutes)
Student lunches are indicated on schedule. A lunch	
	PERIOD 4 10:15 - 11:08 (53 minutes)
В	B LUNCH 11:08 - 11:38 (30 minutes)
	PERIOD 5 11:44 - 12:44 (60 minutes)
Student lunches are indicated on schedule. B lunch	
C	PERIOD 4 10:15 - 11:08 (53 minutes)
_	PERIOD 4 10:15 - 11:08 (53 minutes) PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes)
5 th pd	` '
5 th pd	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes)
5 th pd SPLIT	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes)
5 th pd SPLIT	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes) PERIOD 5 12:14 – 12:44 (30 minutes)
5 th pd SPLIT	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes) PERIOD 5 12:14 – 12:44 (30 minutes)
5 th pd SPLIT	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes) PERIOD 5 12:14 – 12:44 (30 minutes) unches are indicated on schedule. C/D lunch (notified by teacher)
5 th pd SPLIT	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes) PERIOD 5 12:14 – 12:44 (30 minutes) unches are indicated on schedule. C/D lunch (notified by teacher) PERIOD 4 10:15 - 11:08 (53 minutes)
5 th pd SPLIT Student la	PERIOD 5 11:14 – 11:44 (30 minutes) C LUNCH 11:44 - 12:14 (30 minutes) PERIOD 5 12:14 – 12:44 (30 minutes) unches are indicated on schedule. C/D lunch (notified by teacher) PERIOD 4 10:15 - 11:08 (53 minutes) PERIOD 5 11:14 - 12:14 (60 minutes)

PERIOD 6 12:50 - 1:42 (52 minutes)

PERIOD 7 1:48 - 2:40 (52 minutes)

The **after school bell will ring at 2:56 pm**. All students should be in tutorials, club meetings, athletics or exiting the building by this time. No one in halls without a signed/time stamped tutorial pass.

The dinner program bell will ring at 4:10 pm. Students will be dismissed to commons or outside to front of building for parent pickup.

The late Bus bell rings at 4:40pm. All students will be dismissed from commons to late bus area (north parking lot) for pickup or to front of building for parent pickup.